Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru MarketDeals si dorim sa fim deschisi si transparenti în privinta prelucrarii datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) si ale legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice si toate actele normative care reglementeaza aceste operațiuni,

SC DAILY BEAUTY S.R.L.  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania romaneasca, SC DAILY BEAUTY S.R.L. („MARKETDEALS”) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti și raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal în conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

SC DAILY BEAUTY S.R.L.  Sediu: Sector 3 Aleea barajul bicaz nr 9  Bucuresti Reg.Com J40/3075/2020 CUI RO42344042

Unde vă stocăm datele?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE). Scopul colectării datelor este desfășurarea în condiții optime a serviciilor si produselor pe care vi le oferim. Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizați în vederea accesului la serviciile noastre. La modul general, colectăm și stocăm pe o perioadă nedeterminată și prelucrăm următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele dumneavoastră,

  • adresa (adresele) de e-mail,
  • adresa de corespondență
  • numărul de telefon pe care ni-l furnizați (de serviciu / personal).
  • IP
  • numarul comenzii
  • suma tranzacției
  • data tranzacției

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal
  2. Dreptul la rectificare
  3. Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”
  4. Dreptul de a va retrage consimtamantul
  5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
  6. Dreptul la opozitie
  7. Dreptul de a va adresa justitiei

Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii daca produsul este in stoc. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare.

Pentru precomenzi ( in stoc furnizor) procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 1-21 zile lucrătoare. In cazul in care o comanda este platita cu cardul iar produsul nu este in stoc comanda se anuleaza, suma integrala urmeaza sa fie restituita automat in contul platitorului in 1-3 zile lucratoare.

 

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome)

Nota – orice interventie neautorizata, duce implicit la pierderea garantiei produsului UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

MarketDeals nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

MarketDeals își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR la adresa de email [email protected] MarketDeals nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

MarketDeals nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.